'Feyenoord stelt alles in het werk om Danilo transfervrij op te halen'

door Bart Veenstra 60

Bron De Telegraaf

'Feyenoord stelt alles in het werk om Danilo transfervrij op te halen'

door Bart Veenstra 60

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Feyenoord is 'alles in het werk aan het stellen' om Danilo Pereira transfervrij over te nemen van Ajax. Dat meldt De Telegraaf in navolging van onder meer Feyenoord-accounts 1908nl en Feyenoord Transfermarkt.

Danilo, die vorig jaar verhuurd was aan FC Twente en daar veel doelpunten maakte, kwam dit seizoen weinig aan spelen toe bij Ajax. Na dit seizoen loopt zijn contract bij de Amsterdamse club ten einde en zodoende is hij na dit seizoen transfervrij.

De Braziliaanse spits wil zelf nog niets over de mogelijke transfer zeggen, omdat hij weet dat een overgang naar Feyenoord gevoelig ligt. Dit is vooral aan de Amsterdamse kant het geval, zo schrijft De Telegraaf. 'Waar is geïnvesteerd in de speler en die nu dus gratis naar een concurrent wil vertrekken.'

Geen doorbraak voor Danilo in Ajax 1

Danilo werd in 2017 voor zo'n twee miljoen euro overgenomen van het Braziliaanse Santos. De spits speelde voor het hoogste jeugdelftal en het belofteteam van Ajax alvorens hij in de A-selectie terechtkwam. In het vorige seizoen werd hij verhuurd aan FC Twente, maar na zijn terugkeer in Amsterdam kwam hij zoals gezegd niet veel in actie. Feyenoord denkt dat de aanvaller nog veel groeipotentie heft en onder trainer Arne Slot zal renderen.

De bookmaker verwacht dat Ajax woensdag tegen sc Heerenveen kampioen wordt. Bekijk hier de odds!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.