Eriksen sprak Blind kort voor WK: 'Zien elkaar in de finale'

door BadembaBarrie 14

Bron ESPN

Eriksen sprak Blind kort voor WK: 'Zien elkaar in de finale'

door BadembaBarrie 14

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen en Daley Blind zijn nog altijd goede vrienden van elkaar en spreken elkaar regelmatig. De Deen werd door zijn oud-teamgenoot bij Ajax gevraagd om in zijn documentaire te verschijnen. Eriksen gaf gehoor aan het verzoek van zijn vriend en vertelt daarover op de persconferentie bij het Deense nationale elftal, te zien op beelden van ESPN.

'Ik sprak Daley laatst nog, want hij heeft een documentaire uitgebracht en hij vroeg mij of ik daar ook in wilde voorkomen', vertelt Eriksen.'Ik ken Daley al heel erg lang', vervolgt de Deen. 'We zijn praktisch samen opgegroeid bij Ajax. En toevallig speel ik nu bij de club waar hij vroeger gespeeld heeft, dus hij heeft me veel tips gegeven voor ik naar United kwam.'

Blind en Eriksen spreken elkaar dus nog regelmatig. Hun meest recente gesprek ging over het WK, waar ze beiden met hun land aanwezig zullen zijn. 'Ons laatste gesprek was "ik zie je in de WK-finale"', vertelt Eriksen. 'Over het algemeen hebben we gewoon goede gesprekken.'

Hartproblemen Blind en Eriksen

Naast hun gezamenlijke tijd in de jeugd en het eerste van Ajax, delen Blind en Eriksen ook een minder prettig gegeven. Beiden kregen in recente jaren, middenin een wedstrijd, te maken met hartproblemen. Voor Eriksen was de situatie zelfs zo ernstig dat hij op het veld gereanimeerd moest worden. Zowel Blind als Eriksen kwam er uiteindelijk weer bovenop en gaven een vervolg aan hun voetbalcarrières, met nu dus het WK in het vooruitzicht.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Senegal wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.