Driessen vermoedt: 'Volgens mij moeten we richting Spaanse hoek zoeken met Mislintat'

door Bart Veenstra 219

Bron De Telegraaf, Vandaag Inside

Driessen vermoedt: 'Volgens mij moeten we richting Spaanse hoek zoeken met Mislintat'

door Bart Veenstra 219

Bron De Telegraaf, Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen sluit niet uit dat er binnen afzienbare tijd een Spaanse trainer wordt aangesteld bij Ajax. Dat laat de verslaggever van De Telegraaf weten in het programma Vandaag Inside.

Richting het nieuwe seizoen is het nog altijd niet duidelijk wie de trainer wordt van Ajax. Op dit moment is John Heitinga de hoofdtrainer van de Amsterdamse club, al loopt zijn contract als hoofdtrainer vooralsnog over enkele weken af. De oefenmeester wordt wekelijks gevraagd naar zijn toekomst, maar kan daar logischerwijs niets over zeggen.

'Heitinga weet nog van niets', zegt Driessen dan ook. De journalist heeft een vermoeden wat de plannen van Ajax zijn. 'Ik weet ook niet precies wie het is, maar volgens mij moeten we meer richting de Spaanse hoek zoeken met Mislintat. Je hoort ook Duitsland. Het zou heel makkelijk voor hem zijn om een Duitser te halen. maar dan ben je wel heel erg kwetsbaar.'

Derksen pleit voor Bosz als trainer van Ajax

Johan Derksen is van mening dat Ajax het dichter bij huis moet zoeken en voor Peter Bosz moet gaan. 'Ik vind het echt belachelijk dat Bosz - wat de meest normale oplossing was - niet komt. Hij is beschikbaar, heeft een Ajax-verleden en past goed bij de club. Maar omdat hij ooit woorden heeft gehad met de niet-functionerende directeur kan het niet.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.