De Jong vraagt om geduld bij Ajax: 'Seizoen is pas net begonnen'

door Bart Veenstra 139

Bron AS

De Jong vraagt om geduld bij Ajax: 'Seizoen is pas net begonnen'

door Bart Veenstra 139

Bron AS

Laatst geüpdatet

Frenkie de Jong gelooft nog altijd in een goed seizoen voor Ajax. De Amsterdammers zijn niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen, maar De Jong ziet in dat het seizoen nog lang genoeg is en dat er nog heel veel is om voor te spelen.

De laatste tijd is er veel kritiek op Ajax. Met name op het aankoopbeleid van de Amsterdammers - er kwamen deze zomer twaalf nieuwe spelers, waarvan elf buitenlanders - is kritiek. De Jong wordt tijdens de persconferentie van het Nederlands elftal gevraagd naar de situatie bij Ajax en weigert mee te gaan in die kritiek.

'Het is niet aan mij om er iets over te zeggen', zegt De Jong. 'Er wordt al genoeg over gezegd door andere mensen. Het is jammer dat het nog niet top loopt, maar het seizoen is pas net begonnen. We moeten het afwachten en dan zien we wel hoe het er echt voor staat.'

De Jong vraagt om geduld bij Ajax

De kans op een goed seizoen bij Ajax is dus gewoon aanwezig, zo denkt De Jong. 'Natuurlijk, het is pas net begonnen. Het is niet dat ze al zijn afgehaakt om verschillende prijzen. Ik denk dat we ze de tijd moeten geven', besluit de middenvelder van FC Barcelona, die Ajax in de zomer van 2019 verliet.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.