Daramy meldt zich bij Denemarken O21 voor belangrijk kwalificatieduel

door NielsOpdam 1

Bron Deense bond

Daramy meldt zich bij Denemarken O21 voor belangrijk kwalificatieduel

door NielsOpdam 1

Bron Deense bond

Laatst geüpdatet

Mohamed Daramy is overgeplaatst naar het O21-elftal van Denemarken, zo meldt de Deense voetbalbond zaterdag op Twitter. De Ajacied begon vrijdagavond nog in de basisopstelling van Denemarken tegen de Faeröer Eilanden.

Daags na zijn basisplaats voor Denemarken is de buitenspeler naar het O21-elftal gegaan. Denemarken O21 speelt deze week een belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Daramy gaat de ploeg helpen om zich te kwalificeren voor het EK.

De Denen hebben zes punten na drie kwalificatiewedstrijden voor het EK. Turkije heeft vier punten uit vier duels en staat op de vierde plek. Schotland is de nummer drie met vier punten uit drie wedstrijden. Namens Ajax is ook Victor Jensen geselecteerd voor Denemarken O21.

Daramy begon vrijdag nog in basis Denemarken

Vrijdagavond won het nationale elftal van Denemarken met 3-1 van de Faeröer Eilanden. Daramy mocht als linksbuiten beginnen aan dat duel. Hij werd na 57 minuten vervangen. Het Deense elftal heeft de volle buit na negen kwalificatiewedstrijden. Er werd namelijk niet verloren tijdens de WK-kwalificatie, waardoor zij 27 punten hebben.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties