Borussia Dortmund - Ajax uitverkocht na toevoeging extra kaarten uitvak

door Terrence Riepma 34

Bron Ajax

Borussia Dortmund - Ajax uitverkocht na toevoeging extra kaarten uitvak

door Terrence Riepma 34

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax zal een uitverkocht uitvak hebben tijdens de Champions League-uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Het uitvak was in eerste instantie al uitverkocht, maar er kwamen 1300 extra kaarten bij.

Deze extra kaarten zijn nu ook allemaal uitverkocht. Daardoor mag de Amsterdamse club in totaal 4600 supporters meenemen naar Dortmund in plaats van de 3300 man waar eerst van werd uitgegaan.

Borussia Dortmund ontvangt Ajax op 3 november in het Westfalenstadion. Het zal de tweede ontmoeting zijn tussen de twee topploegen. Eerder versloeg de ploeg van Erik ten Hag de Duitse opponent al met 4-0 in de Johan Cruijff ArenA, waardoor Ajax na drie wedstrijden op drie overwinningen kwam te staan.

Ajax heeft overwintering bijna binnen

Ajax kan overwintering in de Champions League veiligstellen wanneer er wederom een resultaat wordt behaald tegen Borussia Dortmund, dat het zonder topspits Erling Haaland moet doen. Na Borussia Dortmund-uit volgen er nog twee duels met Besiktas (uit) en Sporting Portugal (thuis). Ajax won eerder al met respectievelijk 2-0 en 1-5 van eerdergenoemde clubs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties