Blessure Gravenberch valt mee; middenvelder snel weer inzetbaar voor Liverpool

door Wessel Kroon 5

Bron Liverpool

Blessure Gravenberch valt mee; middenvelder snel weer inzetbaar voor Liverpool

door Wessel Kroon 5

Bron Liverpool

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch keert naar alle waarschijnlijkheid snel weer terug op het veld bij Liverpool. De oud-Ajacied raakte geblesseerd in de gewonnen League Cup-finale van afgelopen weekend en moest het veld per brancard verlaten. Liverpool weet via de officiële clubkanalen te melden dat de blessure van Gravenberch mee lijkt te vallen.

De middenvelder heeft een blessure opgelopen aan zijn enkelband en de verwachting is dat hij twee wedstrijden moet missen, zo zegt Liverpool-trainer Jürgen Klopp. Dat valt mee, want de blessure leek in eerste instantie ernstiger. 'Het is al erg genoeg dat hij er deze wedstrijd niet bij is en waarschijnlijk de volgende ook niet. We zullen zien. Maar het had een stuk erger kunnen zijn', aldus de trainer, die na dit seizoen afzwaait bij Liverpool.

Liverpool wint de League Cup

Gravenberch begon in de basis aan de finale tegen Chelsea. Al na 22 minuten werd hij hard op zijn enkel geraakt door Chelsea-middenvelder Moises Caicedo en moest hij het veld noodgedwongen verlaten. Even later had hij toch wat te vieren. Zijn ploeg won de finale door een rake kopbal in de verlenging van landgenoot Virgil van Dijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.