Berghuis krijgt meeste stemmen en is Ajacied van het Jaar

door Bart Veenstra 161

Bron Ajax Life

Berghuis krijgt meeste stemmen en is Ajacied van het Jaar

door Bart Veenstra 161

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis mag zich dit seizoen Ajacied van het Jaar noemen. De aanvallende middenvelder kreeg de meeste stemmen van de supporters van Ajax - men kan stemmen via de website van de supportersvereniging - en is vier competitiewedstrijden voor het einde niet meer te achterhalen, zo meldt Ajax Life.

De voorsprong van Berghuis op zijn concurrenten is dermate groot dat hij niet meer in te halen is. Berghuis staat op 47 punten, terwijl de nummer twee - Mohammed Kudus - op 30 punten staat. Nummer drie Edson Álvarez staat op 27 punten. De top-vijf wordt gecompleteerd door Steven Bergwijn en Davy Klaassen.

Berghuis speelde dit seizoen 28 wedstrijden in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en negen assists. Het is voor het eerst dat Berghuis zich Ajacied van het Jaar mag noemen. Vorig seizoen, in zijn eerste seizoen als Ajax-speler, eindigde hij als tweede. Toen moest hij alleen Lisandro Martínez voor zich dulden.

Poll: Wie is voor jou Ajacied van het jaar?
0%
0%
0%
0%
0%
0%

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.