'Bayern en Gravenberch naderen persoonlijk akkoord, club wil transfer snel afronden'

door Bart Veenstra 50

Bron Fabrizio Romano

'Bayern en Gravenberch naderen persoonlijk akkoord, club wil transfer snel afronden'

door Bart Veenstra 50

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Bayern München hoopt Ryan Gravenberch zo snel mogelijk binnen te halen. De middenvelder staat al langer in de belangstelling van de Duitse topclub, al lijkt men nu haast te willen maken met het afronden van de transfer.

Dat alles meldt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano. Volgens de journalist doet Bayern München er veel aan om met Mino Raiola - de zaakwaarnemer van Gravenberch - een deal te maken. Gravenberch wordt bovendien gezien als een 'priority signing'.

'Bayern wil Gravenberch zo snel mogelijk vastleggen'

Wat betreft de persoonlijke onderhandelingen zouden er positieve ontwikkelingen zijn gemaakt en zodoende is het vooral aan de clubs om er nu uit te komen. Volgens Romano hoopt Bayern Gravenberch zo snel mogelijk binnen te halen.

Gravenberch beschikt bij Ajax over een contract dat afloopt in de zomer van 2023. Om die reden is Ajax er veel aan gelegen om hem in de aankomende zomer te verkopen, zodat de club nog een transfersom aan hem kan overhouden. Naar verluidt is er echter nog wel een gat tussen het geboden en het gewenste bedrag dat Ajax wil ontvangen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.