'Bayern München denkt aan ruildeal Gravenberch met Manchester United'

door Brent Tomassen 70

Bron BILD

'Bayern München denkt aan ruildeal Gravenberch met Manchester United'

door Brent Tomassen 70

Bron BILD

Ryan Gravenberch kan mogelijk zijn loopbaan vervolgen bij Manchester United. De oud-speler van Ajax is geen vaste waarde op het middenveld van zijn club Bayern München, dat hem mogelijk in een ruildeal wil betrekken met Scott McTominay.

Bayern München is volgens BILD zeer geïnteresseerd in de Schotse controlerende middenvelder en tussen de Duitse recordkampioen en Manchester United is er al gediscussieerd over een ruil met Gravenberch, zo meldt journalist Christian Falk via X. De Amsterdammer verliet Ajax in 2022 voor een avontuur in Zuid-Duitsland. Bij Manchester United kan Gravenberch herenigd worden met zijn voormalig trainer Erik ten Hag en oud-ploeggenoten Antony, Lisandro Martínez, Donny van de Beek en André Onana.

Gravenberch ontevreden over speeltijd

Het Duitse medium schrijft dat Gravenberch zelf ontevreden is over zijn huidige speeltijd bij Bayern München en dat Manchester United hiervan op de hoogte is. Ajax verkocht Gravenberch voor zo'n twintig miljoen euro aan de club uit Beieren, nadat hij in Amsterdam al op zestienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal.

In zijn eerste seizoen bij Bayern München speelde Gravenberch weliswaar 33 wedstrijden, maar in totaal stond hij slechts 917 minuten op het veld. Dit komt neer op ruim tien volledige wedstrijden in alle competities, Hierin scoorde de middenvelder één keer en gaf hij ook één assist. Dit was in de DFB Pokal.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.