'Liverpool en ManU melden zich voor Gravenberch; Bayern wil oud-Ajacied (nog) niet laten gaan'

door Bart Veenstra 21

Bron De Telegraaf

'Liverpool en ManU melden zich voor Gravenberch; Bayern wil oud-Ajacied (nog) niet laten gaan'

door Bart Veenstra 21

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch lijkt in de laatste tien dagen van de transfermarkt nog een transfer te willen maken. De Telegraaf meldt op basis van bronnen rondom Bayern München dat Liverpool en Manchester United zich bij het management van de voormalig middenvelder van Ajax hebben gemeld.

Volgens De Telegraaf is het voor Gravenberch een 'verwarrende tijd'. Dit omdat hij niet in de plannen van Bayern-trainer Thomas Tuchel voorkomt, maar desondanks te horen heeft gekregen dat hij (nog) niet mag vertrekken. 'Gravenberch en zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez hebben nog tien dagen de tijd om een al dan niet tijdelijke transfer te bewerkstelligen', schrijft de ochtendkrant dan ook.

Op dit moment wil Bayern München Gravenberch nog altijd graag behouden. Zelf wil de oud-Ajacied - zeker met het oog op het EK van 2024 - weer aan voetballen toekomen en hij is dan ook gevleid door de interesse uit Engeland. Hij houdt dan ook alle opties uit de Premier League open. 'De Amsterdammer is niet vergeten dat Liverpool zich een jaar geleden – tegelijk met FC Bayern – ook al voor hem meldde, maar in Manchester zit Erik ten Hag, met wie hij met veel plezier samenwerkte bij Ajax.'

Bankzitter bij Bayern München

In zijn eerste seizoen bij Bayern München kwam Gravenberch tot 33 optredens. Hij wist één keer te scoren en hij leverde ook één assist. Wel kwam hij tot slechts 937 speelminuten. Tijdens de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen - uit bij Werder Bremen (0-4) - zat Gravenberch het hele duel op de bank.

Bestel nu het derde shirt van het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.