Bakker na koppositie Ajax Vrouwen: 'Ik had je een paar maanden geleden voor gek verklaard'

door NielsOpdam 6

Bron NU.nl

Bakker na koppositie Ajax Vrouwen: 'Ik had je een paar maanden geleden voor gek verklaard'

door NielsOpdam 6

Bron NU.nl

Laatst geüpdatet

Suzanne Bakker kan het bijna niet geloven dat de Ajax Vrouwen bovenaan staan in groep C van de Champions League. Dat vertelt de trainster van de Amsterdammers aan NU.nl. De Ajax Vrouwen wonnen woensdagavond met 1-0 van Bayern München.

'Als je me een paar maanden geleden had gezegd dat we nu koploper zouden zijn, had ik je voor gek verklaard. Maar het is wel de keiharde realiteit. We zijn hier supertrots op', vertelt Bakker na de wedstrijd tegen Bayern München. De Ajax Vrouwen staan nu bovenaan in de poule met verder AS Roma en Paris Saint-Germain.

In de Johan Cruijff ArenA werd er nog niet verloren door de Ajax Vrouwen. Eerder werd Paris Saint-Germain namelijk ook al verslagen (2-0). 'We hebben gezegd: "Dit is ons huis en daar pakt niemand een punt af." Dat is tot nu toe gelukt. Tuurlijk is het laatste kwartiertje wel een beetje billenknijpen, maar echte kansen heb ik bij hen bijna niet kunnen tellen. Er staat hier een enorm trotse coach', vertelt Bakker.

'Wij worden juist sterker van dit stadion'

De Ajax-trainster vertelt dat de ruim twintigduizend toeschouwers de Ajax Vrouwen een enorme boost gaven. 'Het was fantastisch om het met zo veel fans te beleven. Sommige teams verstijven misschien, maar ik heb het idee dat wij juist sterker worden van dit stadion. Het is echt weer een avond om niet te vergeten', blikt de coach terug.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.