AS Match Predictor ook tijdens het WK open, voorspel jij het best?

door Ajax Showtime 72

Bron AS

AS Match Predictor ook tijdens het WK open, voorspel jij het best?

door Ajax Showtime 72

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime gaat ook door tijdens het WK met de AS Match Predictor! Dit biedt de kans om via een handige tool de wedstrijden van het Nederlands elftal en de rest van het WK te én daarmee prijzen te winnen. Check de odds per wedstrijd, weeg je keuze goed af en doe mee.

De WK-versie van de AS Match Predictor is geen aparte competitie, maar onderdeel van de lopende competitie. Denk jij alles te weten over dit WK, en wil je voorspellen op de wedstrijden? Dat kan, de eerste speelronde is nu te voorspellen in de AS Match Predictor!

Na afloop van de wedstrijden worden je voorspellingen automatisch gecontroleerd en kom je uit op een totaalscore. Hierna kun je zien hoe hoog je staat op de ranglijst. Er is een weekklassering, maar ook een totaalscore over het seizoen. Neem het op tegen je mede AS'ers én tegen enkele redacteurs van Ajax Showtime!

Momenteel is TheoCZ de trotse koploper in de AS Match Predictor. Shoeter volgt op een knappe tweede positie. Dary Brint is terug te vinden op plek drie. AFCAjax valt op het moment net buiten het podium met 152,75 punten. Het gat naar nummer vijf Heldhaftig is daarnaast minimaal. Dat scheelt namelijk maar 0,11 punten. Alles om voor te spelen dus!

Bekijk de beste wedtips voor het WK bij Sportbookies! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.