Arnesen kritisch op Perez: 'Zo gaat dat in Nederland'

door Robin Ridder 33

Bron Tipsbladet

Arnesen kritisch op Perez: 'Zo gaat dat in Nederland'

door Robin Ridder 33

Bron Tipsbladet

Laatst geüpdatet

Frank Arnesen heeft zich uitgelaten over ESPN-analist Kenneth Perez. Volgens Arnesen was de kritiek op Ajax-back Anton Gaaei van Perez na De Klassieker niet geheel terecht. Dat laat de Deen weten in gesprek met Tipsbladet.

Na afloop van De Klassieker zei Perez onder andere dat Gaaei het niet ging halen bij Ajax. Arnesen heeft de uitspraken van zijn landgenoot meegekregen en vond er het zijne van. 'Daar worden ze voor betaald, het is hun taak om zich uit te spreken. Zo gaat dat in Nederland, in Engeland zijn ze nog erger. In Denemarken spreek je op een iets andere manier en val je iemand niet agressief aan.'

Arnesen geeft vervolgens aan het steeds vaker te zien dat mensen zich heftiger uiten en zou zichzelf niet aan zulke uitspraken wagen. 'Maar helaas is het een trend. Het wordt steeds agressiever met alle media en anonimiteit. Het is ook niet mijn taak, maar die van hen. Ik zou nooit zoiets over een speler zeggen.' Perez zei onder meer dat Gaaei van een kleine club komt waar het niemand uit maakt of ze winnen of verliezen. Daarom zou het volgens de analist heel lastig zijn voor Gaaei om ineens bij een club als Ajax te spelen.

Steun Gaaei

Gaaei kan reken op steun van Arnesen. Hij vindt dat je de Ajax-back tijd moet geven. 'Je moet een speler altijd een halfjaar tot een heel jaar de tijd geven voordat je een beoordeling maakt. Hij is jong en het is zijn eerste keer dat hij een transfer heeft gemaakt. Hij wordt voor de leeuwen gegooid in een team dat totaal niet draait. Het is moeilijk voor een speler, ongeacht wie het is.'

Wil jij in aanmerking komen voor free bets voor de interlands van Oranje? Bij Jack's Casino ben je aan het juiste adres!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.