Antony levert assist bij ruime overwinning Olympisch team Brazilië

door NickOoms 21

Bron Ajax Showtime

Antony heeft een belangrijke rol gespeeld in de generale repetitie van het Olympisch team van Brazilië tegenover Verenigde Arabische Emiraten (5-2 winst). De Braziliaan zag zijn hoekschop door Diego Carlos worden ingekopt (1-1).

Het Olympisch team van Brazilië kwam halverwege de eerste helft op achterstand, maar wist de stand via Antony en Diego Carlos vlak voor rust gelijk te trekken. In de tweede helft kwam de Braziliaanse ploeg wederom op een achterstand, maar in de slotfase wist Brazilië via Reinier, Gabriel Martinelli en Matheus Cunha (tweemaal) de overwinning naar zich toe te trekken.

Antony en consorten spelen op donderdag 22 juli hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de Olympische spelen. Dan wacht tegenstander Duitsland. De Brazilianen zijn ook bij Ivoorkust en Saoedi-Arabië ingedeeld.