Anderlecht-voorzitter linkt Bounida (15) met Ajax: 'Rugnummer 14, zegt genoeg'

door Terrence Riepma 40

Bron MidMid

Anderlecht-voorzitter linkt Bounida (15) met Ajax: 'Rugnummer 14, zegt genoeg'

door Terrence Riepma 40

Bron MidMid

Laatst geüpdatet

RSC Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute heeft gehint op een mogelijk vertrek van Rayane Bounida naar Ajax. De 15-jarige aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract in de Belgische hoofdstad en wordt al langere tijd in verband gebracht met de Amsterdamse club.

De voorzitter van RSC Anderlecht doet nu een schepje bovenop die geruchten. Vandenhaute gaat in de podcast MidMid namelijk in op de belangstelling van Ajax en zegt het volgende: 'Rayane Bounida draagt bij ons het rugnummer 14 en dat zegt al genoeg over waar hij misschien wel naartoe trekt.'

Rugnummer 14 verwijst uiteraard naar Ajax-icoon Johan Cruijff en Vandenhaute denkt dat dat alleen al een hint van Bounida zelf is. De Belg, die bij Anderlecht bekendstaat als het grootste talent uit de opleiding, lijkt door zijn hoge salariseisen aankomende zomer te vertrekken uit de hoofdstad van onze zuiderburen.

Ajax gaf Bounida al rondleiding op De Toekomst

Bounida zou naast Ajax ook de interesse genieten van clubs als Paris Saint-Germain en Manchester City. Ajax lijkt wellicht de beste papieren in handen te hebben, omdat er in juli eerder dit jaar nog een rondleiding op De Toekomst werd gegeven aan de talentvolle middenvelder. De tijd zal het uitwijzen of Bounida ook daadwerkelijk naar Amsterdam komt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties