Álvarez kent geen angst voor Messi en Lewandowski: 'Ben voor helemaal niemand bang'

door NielsOpdam 31

Bron Voetbal International

Álvarez kent geen angst voor Messi en Lewandowski: 'Ben voor helemaal niemand bang'

door NielsOpdam 31

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez kent geen angst voor Lionel Messi en Robert Lewandowski. Dat vertelt de Ajacied in gesprek met de Mexicaanse tak van ESPN, geciteerd door Voetbal International. De Ajax-middenvelder speelt tijdens de WK-groepsfase tegen Argentinië, Polen en Saoedi-Arabië.

In 2017 debuteerde Álvarez in het nationale elftal van Mexico. Hij was in 2018 al basisspeler tijdens het WK in Rusland. 'Natuurlijk voel ik me er nu veel meer klaar voor. Ik heb nu veel meer ervaring. Het vorige WK was het voor mij vooral proeven. Ik was nog jong en het voelde als een enorme verantwoordelijkheid, maar ik had nog niet de volwassenheid om daarmee om te gaan.'

De Mexicaanse Ajacied voelt zich momenteel heel erg goed, zo vertelt hij. 'Mijn doel is om ervan te genieten, want zoiets gebeurt maar eens in de vier jaar.' Álvarez speelt in de WK-groep tegen Messi en Lewandowski, maar de Ajacied is daar niet van onder de indruk. 'Ik heb geen angst voor hen. Natuurlijk respecteer je de hiërarchie en de grote namen, maar ik ben voor helemaal niemand bang.'

'Het zal aankomen op onze mentaliteit'

'Op het veld is het niet alleen Edson tegen Messi, of Arteaga tegen Di María. Het is met Mexicaanse team tegen het Argentijnse team en het Poolse team. Het zal aankomen op onze mentaliteit', sluit de Mexicaan zijn verhaal af. Aanstaande dinsdag speelt Mexico de openingswedstrijd tegen Polen. Het kan voor Álvarez zijn zestigste interland worden.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.