Ajax-spelers Sánchez en Álvarez in definitieve WK-selectie Mexico

door Bart Veenstra 26

Bron Mexicaanse voetbalbond

Ajax-spelers Sánchez en Álvarez in definitieve WK-selectie Mexico

door Bart Veenstra 26

Bron Mexicaanse voetbalbond

Laatst geüpdatet

Ajax-spelers Jorge Sánchez en Edson Álvarez kunnen zich definitief opmaken voor het WK in Qatar. Beide spelers van de Amsterdamse club behoren tot de definitieve WK-selectie van Mexico, zo brengt onder meer Fabrizio Romano maandagmiddag naar buiten.

De selectie van Mexico kent nog meer bekende spelers. Zo is PSV-middenvelder Érick Gutiérrez ook geselecteerd. Verder behoren ook oud-PSV-spelers Hector Moreno, Andrés Guardado en Hirving Lozano ook tot de selectie van Mexico.

Mexico speelt op het WK tegen Polen, Argentinië en Saoedi-Arabië. De eerste wedstrijd voor de Mexicanen staat op dinsdag 22 november op de agenda. Dan wordt om 17.00 uur gespeeld tegen Polen. Zie hier het volledige overzicht aan Ajacieden op het komende WK in Qatar.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.