Alle ratings FIFA 22 bekend: Tadić hoogst beoordeelde Ajacied

door Jesse ter Haar 28

Alle ratings FIFA 22 bekend: Tadić hoogst beoordeelde Ajacied

door Jesse ter Haar 28

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić is door EA Sports beoordeeld als beste Ajacied voor de videogame FIFA 22. Eind september komt de nieuwste versie van het voetbalspel uit en daarvan zijn nu enkele ratings bekend.

De Servische aanvoerder is qua algemene beoordeling (84) dus de beste speler van Ajax te noemen. Hij kent als beste vaardigheid zijn passing en dribbel, welke allebei met 85 - op een schaal van 1 tot 99 - worden beoordeeld.

Nicolás Tagliafico, de man die tegen Sporting Portugal nog op de bank zat, volgt met een beoordeling van 82. Zijn snelheid wordt beoordeeld met 80, zijn verdedigende kwaliteiten met 82. Daley Blind, Ajacied nummer drie op de lijst, krijgt 83 voor zijn verdedigende vaardigheden. Wel krijgt hij voor zijn snelheid slechts een beoordeling van 45.

Verder springt eruit dat de Brazilianen, Antony en David Neres, vijf sterren - de maximale score - skill moves krijgen. Die betekent dat de dribbelaars in staat zijn om alle mogelijke trucjes op het spel uit te voeren. Tot slot valt de snelheid van Mohammed Kudus op. De Ghanees, vaak een nummer tien bij Ajax, wordt beoordeeld met 88 snelheid.

De algemene beoordelingen van Ajax:

Dusan Tadić - 84
Nicolás Tagliafico - 82
Daley Blind - 82
Steven Berghuis - 81
Sébastien Haller - 80
Noussair Mazraoui - 80
David Neres - 79
Antony - 79
Lisandro Martínez - 79
Davy Klaassen - 79
Ryan Gravenberch - 78
Edson Álvarez - 77
Mohammed Kudus - 77
Maarten Stekelenburg - 76
Remko Pasveer - 75
Jurrien Timber - 75
Zakaria Labyad - 75
Sean Klaiber - 74
Perr Schuurs - 74
Devyne Rensch - 73
Danilo - 70
Jay Gorter - 69
Kenneth Taylor - 68
Victor Jensen - 66

Krijg 61,00 keer je inzet terug als Ajax de Champions League wint!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.