Ajax Vrouwen winnen ruim van PEC Zwolle Vrouwen

door NielsOpdam 1

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een overtuigende overwinning geboekt tegen de vrouwen van PEC Zwolle. Op Sportpark de Toekomst werd er met 7-0 gewonnen door het elftal van Danny Schenkel.

Na acht minuten kwamen de Ajax Vrouwen al op voorsprong. Nikita Tromp bezorgde de Amsterdammers de 1-0 voorsprong. Ongeveer een halfuur later was het Chasity Grant die de marge op twee bracht voor de Ajax Vrouwen. Dat was ook de ruststand in Amsterdam.

In de tweede helft schoot Nadine Noordam de Ajax Vrouwen op een 3-0 voorsprong. Drie minuten later maakte zij zelfs de 4-0 voor het elftal van Schenkel. In de 61e minuut werd het 5-0 voor de Amsterdammers via Romée Leuchter.

In de laatste tien minuten scoorde de Ajax Vrouwen nog twee doelpunten. Na 83 minuten bracht Tiny Hoekstra de score op 6-0. In de negentigste minuut was het opnieuw Tromp die wist te scoren. Uiteindelijk winnen de Ajax Vrouwen met 7-0 van PEC Zwolle Vrouwen.