Ajax Vrouwen treffen FC Zürich in laatste voorronde UEFA Women's Champions League

door Justin Fokkens 3

Bron Ajax

Ajax Vrouwen treffen FC Zürich in laatste voorronde UEFA Women's Champions League

door Justin Fokkens 3

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

De Ajax Vrouwen nemen het in de laatste voorronde van de UEFA Women's Champions League op tegen FC Zürich. Vrijdagmiddag werd er in Nyon geloot, waarbij de Zwitserse ploeg als opponent naar voren kwam. Dit meldt Ajax via de officiële website.

Daarmee kennen de Ajax Vrouwen hun laatste tegenstander richting het Europese clubtoernooi. De wedstrijden tegen FC Zürich worden op 10/11 oktober en 18/19 oktober gespeeld. De Ajax Vrouwen beginnen met een uitwedstrijd in Zwitserland, waarna de return op het eigen Sportpark De Toekomst zal worden gespeeld.

Eerder wisten de Amsterdammers FC Dinamo BSUPC uit Wit-Rusland uit te schakelen. In Moldavië was het elftal van Suzanne Bakker immers duidelijk te sterk en won het met 0-3. Zodoende plaatste het zich voor de laatste voorronde, waarmee het nog slechts één halte is verwijderd van plaatsing voor het hoofdtoernooi.

Champions Path

De Amsterdammers kroonden zich vorig seizoen tot landskampioen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Dit seizoen volgt Ajax als regerend landskampioen het Champions Path van het toernooi en is het in de eerste voorronde ingestroomd. Vrijdagavond starten de Ajacieden aan de competitie; in Rotterdam staat een ontmoeting met Excelsior op het programma.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.