Ajax Vrouwen stap dichter bij bekerfinale

door NielsOpdam 0

De Ajax Vrouwen staan in de halve finale van de KNVB Beker. De ploeg van Benno Nihom won zaterdag in de kwartfinale van het bekertoernooi namelijk met 4-2 van de vrouwen van Achilles'29.

Op de Toekomst scoorden Linda Bakker, Kika van Es, Liza van der Most en Marjolijn van den Bighelaar de doelpunten voor de Ajax Vrouwen. De Amsterdammers gingen met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft kwam Achilles'29 terug en tien minuten voor tijd stond het 2-2. Uiteindelijk wisten de Ajax Vrouwen de 3-2 en 4-2 nog te maken, waardoor zij bij de laatste vier zitten.

In de halve finale treffen de Ajax Vrouwen de vrouwen van FC Twente. De wedstrijd tegen de ploeg uit Enschede wordt gespeeld op 12 of 14 april op De Toekomst. De finale van het toernooi is op 10 mei in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior in Rotterdam.

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!