Ajax Vrouwen neemt afscheid van topschutter Van den Bighelaar

door Jesse ter Haar 2

Bron Ajax.nl

Ajax Vrouwen neemt afscheid van topschutter Van den Bighelaar

door Jesse ter Haar 2

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Marjolijn van den Bighelaar, topscorer aller tijden van Ajax Vrouwen, heeft haar contract in onderling overleg ontbonden. In december 2021 maakte ze bekend in verwachting te zijn van een kindje en ondanks het feit dat ze afgelopen zomer beviel, keert ze niet meer terug.

'Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Ajax en koester alle mooie momenten, daar ben ik de club dankbaar voor', aldus de goalgetter op Ajax.nl. Overigens is het nog niet bekend of ze nog bij een andere club aan de slag gaat. 'Soms lopen dingen zoals ze lopen om voor jezelf bij het juiste doel te komen. Met trots kan ik mijn carrière bij Ajax vrouwen afsluiten als topscoorder aller tijden.'

Hoewel Van den Bighelaar trots is op haar titel als topscorer aller tijden, zoekt ze het breder. 'Toch word ik liever herinnerd als de altijd hard werkende speelster die alles gaf voor deze mooie sport. Ik wens de club en het team alle goeds voor de toekomst en wil de fans bedanken voor de trouwe support.'

Verder komt ook Daphne Koster, manager van de Ajax Vrouwen, aan het woord. Ze spreekt lovend over de inmiddels oud-speelster van Ajax. 'Marjolijn is ongelooflijk belangrijk geweest voor Ajax Vrouwen. Ze heeft een grote bijdrage gehad, heeft altijd voor het voetbal geleefd en ze heeft jarenlang ziel en zaligheid gegeven. Daar zijn we haar heel dankbaar voor', vertelt ze.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.