Ajax vierde op lijstje met kanshebbers eindzege Europa League (Ad)

door Ajax Showtime 11

Bron Ad

Ajax vierde op lijstje met kanshebbers eindzege Europa League (Ad)

door Ajax Showtime 11

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Maandag 7 november om 13.00 uur vindt in Nyon de loting plaats voor de tussenronde in de Europa League. Het tweede Europese bekertoernooi krijgt een aantrekkelijker imago nu er een aantal grote clubs vanuit de Champions League zijn ingestroomd. Voordat de achtste finales na de winterstop worden gespeeld moeten de nummers drie uit de poulefase in de Champions League een tussenronde spelen tegen de nummers twee uit de poulefase van de Europa League. En dat kan hele leuke affiches gaan opleveren!

Nog voordat de loting heeft plaatsgevonden hebben de wedkantoren hun lijstje met kanshebbers gepubliceerd. Arsenal is samen met FC Barcelona de grootste favoriet, gevolgd door Manchester United, Juventus en Ajax. Een eindzege voor Ajax levert je maar liefst 15.00 keer je inzet op. Naast de Amsterdammers zijn er nog twee Nederlandse clubs actief. Feyenoord heeft zich direct geplaatst voor de achtste finales en staat vijftiende op de lijst met kanshebbers van de 'bookies'. PSV, dat eerst nog in de tussenronde actief is, staat een plaatje lager dan de Rotterdammers.

Top-10 kanshebbers eindzege Europa League

Club Odd eindzege Europa League
1. Arsenal 5.00
2. FC Barcelona 5.00
3. Manchester United 8.00
4. Juventus 15.00
5. Ajax 15.00
6. Real Betis 17.00
7. Real Sociedad 17.00
8. SC Freiburg 17.00
9. AS Roma 18.00
10. Sevilla 21.00

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.