'Ajax sluit deal met Unibet tot zomer van 2026'

door Bart Veenstra 206

Bron De Telegraaf

'Ajax sluit deal met Unibet tot zomer van 2026'

door Bart Veenstra 206

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een lucratieve sponsordeal met Unibet gesloten, zo meldt De Telegraaf maandagochtend. Het online wedkantoor wordt de officiële betting partner van de Amsterdamse club, zo valt te lezen.

Ajax en Unibet hebben een overeenkomst gesloten tot de zomer van 2026. Het online wedkantoor betaalt de Amsterdamse club bijna drie miljoen euro per jaar. Sinds 8 juni is Unibet eindelijk vergunninghouder om legaal online kansspelen aan te bieden in Nederland.

Dat Ajax voor Unibet heeft gekozen, is niet zonder reden. Volgens de Amsterdamse club is Unibet namelijk een voorloper op het gebied van verantwoord spelen. Het Player Safety Early Detection System signaleert namelijk schadelijk gedrag. Onderdeel van dit partnership is dat Ajax en Unibet zich samen gaan inzetten op het vlak van preventie van matchfixing, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

Dat Ajax en Unibet met elkaar in zee zouden gaan, zat er al langer aan te komen. Het online wedkantoor had echter lange tijd geen vergunning meer voor de Nederlandse markt en dus werd de samenwerking officieel uitgesteld.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties