Ajax Showtime zoekt een stagiair per ingang nieuw studiejaar

door Bart Veenstra 54

Bron AS

Ajax Showtime zoekt een stagiair per ingang nieuw studiejaar

door Bart Veenstra 54

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime heeft een mooie stageplek vrij per maandag 29 augustus/maandag 5 september. Ben jij een student Journalistiek of Communicatie (MBO, HBO of WO) of moet je voor een minor stage lopen bij een journalistiek en communicatie-gericht bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie stage loopt bij Ajax Showtime heeft genoeg te doen. Je krijgt begeleiding in het schrijven van nieuwsberichten, het maken van eigen content en als er interesse voor is, kun je ook jouw ei kwijt op onze social mediakanalen of bij onze videosector. Dit alles gebeurt vanaf onze redactie in Diemen-Zuid, maar je zult soms ook vanuit huis gaan werken en op pad gaan voor het maken van eigen verhalen. Meerdere stagiairs bloeiden op tijdens hun periode bij AS en werken momenteel nog steeds bij ons!

Bij Ajax Showtime werken wij met een vastgestelde stage- en reiskostenvergoeding voor veertig uur per week. Tijdens je stage ben je doordeweeks, maar ook in het weekend inzetbaar. De duur van de stage is afhankelijk van de eisen van de opleiding, al ligt onze voorkeur bij de duur van een semester. In dat geval mikken wij op de periode tussen september en (eind) januari.

Heb jij ambitie in de journalistiek, wil je graag ervaring opdoen in een jong en ambitieus team en heb jij een brede kennis over Ajax? Wacht dan niet langer en mail jouw motivatie en CV naar b.veenstra@ajaxshowtime.com. Wie weet begroeten we jou dan binnenkort voor een vruchtbare samenwerking.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.