Ajax Showtime is op zoek naar unieke Ajax-items!

door Wessel Kroon 29

Bron Ajax Showtime

Ajax Showtime is op zoek naar unieke Ajax-items!

door Wessel Kroon 29

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime is voor de rubriek 'De Ajax Zolder' op zoek naar nieuwe verhalen! Voor deze rubriek zijn wij op zoek naar fans met een bijzonder Ajax-object of een bijzondere Ajax-verzameling. Samen met deze fans praten we over hoe zij aan het item zijn gekomen en het verhaal erachter. Heb jij thuis een bijzonder shirt, een verzameling of bijvoorbeeld een mooi aandenken dat je uit handen van een Ajacied ontving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het verleden spraken wij al regelmatig fans die zo’n bijzondere Ajax-verzameling in bezit hebben. Zo hebben Ajacied Remco en Nick een enorme verzameling wedstrijdshirts. ‘Voor mij staan shirts op nummer één. Ze weerspiegelen voor mij echt de historie van de club. Spelers komen en gaan, een bestuur komt en gaat, maar de shirts zijn het erfgoed dat wordt achtergelaten door de spelers.'

De Ajax-geschiedenis zit vol met prachtige verhalen die aan de hand van relikwieën of andere objecten verteld kunnen worden. Indien jij ook een uniek Ajax-item of een unieke Ajax-verzameling hebt en daar iets over wil vertellen, stuur dan een mail naar w.kroon@ajaxshowtime.com waarin je iets schrijft over jouw unieke bezit. Wie weet staan wij dan wel binnenkort bij jou voor de deur om een stuk te maken over jouw item!

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.