Ajax presenteert nieuwe Ajax x adidas Originals-collectie

door NielsOpdam 0

Bron Ad

Ajax presenteert nieuwe Ajax x adidas Originals-collectie

door NielsOpdam 0

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax en Adidas hebben een nieuwe kledingcollectie gepresenteerd. De Amsterdamse club en de kledingsponsor komen met een Ajax x adidas Originals-collectie, die vier items bevat. Jouw clubtrots smelt samen met de sportieve stijl. Deze Ajax x adidas Originals-collectie schittert met het Ajax-logo, zodat iedereen weet voor wie jij juicht!

In de nieuwe collectie zit een Ajax-originals trui. Op deze wit-rood-witte trui staan uiteraard de logo's van Ajax en Adidas. Daarnaast staan de drie Andreaskruisen van Amsterdam in de nek. Deze nieuwe trui kost 65 euro en is een mooi cadeau voor de feestdagen! Er is ook een Ajax-originals hooded sweater, uiteraard in de wit-rood-witte kleuren. Deze sweater heeft een capuchon met trekkoord en kost eveneens 65 euro.

Verder is er vanaf dit moment ook een Ajax-originals pant te koop in de webshop van de Amsterdammers. Deze zwarte broek bevat uiteraard de logo's van Ajax en Adidas. Daarnaast heeft de broek ook voorzakken met een rits en is er een elastische taille met trekkoord. Deze Ajax-originals pant is hier te koop en kost 85 euro. Tot slot is er ook een Ajax-originals t-shirt verkrijgbaar. Op dit rode t-shirt staat de 'XXX' ook achterop het shirt. Je kunt het nieuwe shirt nu bestellen voor de feestdagen!

Lees meer over: