Ajax O15 speelt opnieuw doelpuntrijk gelijk en bekert door na penalty's

door Jesse ter Haar 3

Bron AS

Ajax O15 speelt opnieuw doelpuntrijk gelijk en bekert door na penalty's

door Jesse ter Haar 3

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Onder 15 heeft dinsdag na strafschoppen ten koste van PEC Zwolle de volgende ronde van de beker bereikt. In de reguliere speeltijd wisten beide ploegen het verschil niet te maken en zodoende stond er uiteindelijk een 5-5 eindstand op het bord.

De Amsterdammers ontvingen de Zwollenaren op het eigen Sportpark de Toekomst. Afgelopen weekend speelden de talenten van Ajax O15 al met 5-5 gelijk tegen FC Utrecht, maar toen betrof het bekervoetbal. Opvallend genoeg stond dinsdag dezelfde eindstand op het bord, maar omdat het bekervoetbal betrof, moest het duel vanaf de strafschopstip worden beslist.

Aan de kant van Ajax waren Hasan Ayyildiz, Pharell Nash, Eternal Barron en Amin Bouchouari de doelpuntenmakers. Eerstgenoemde kwam zelfs tweemaal tot scoren. Toch waren de vijf goals dus niet genoeg voor een zege in de reguliere speeltijd. De verdediging liet voor de tweede keer op rij vijf tegendoelpunten toe.

Het zijn zeker voor Barron en Nash vruchtbare dagen. Tijdens het 5-5 gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht kwamen zij immers ook al tot scoren. Toen was het Barron, zoals Ayyildiz tegen PEC Zwolle, die tweemaal scoorde. Naast Nash waren Jaydion Polonius en Nafairon Landvreugd toen nog de anderen doelpuntenmakers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.