'Ajax met Gooijer in gesprek over het verlengen van zijn contract'

door NielsOpdam 79

Bron Johan Inan

'Ajax met Gooijer in gesprek over het verlengen van zijn contract'

door NielsOpdam 79

Bron Johan Inan

Laatst geüpdatet

Ajax wil het contract van verdediger Tristan Gooijer gaan verlengen, zo schrijft Johan Inan donderdagmiddag. De achttienjarige speler van Jong Ajax heeft nog een contract tot medio 2024 in Amsterdam.

Gooijer is momenteel met Ajax op trainingskamp in Herzogenaurach. Donderdag leek de verdediger de training te moeten staken, maar hij kon na een korte behandeling weer verder. 'Met de verdediger, die het aardig doet hier, is Ajax ook in gesprek over het verlengen van zijn tot 2024 lopende contract', schrijft Inan, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, op Twitter.

De Amsterdamse club is druk bezig met het verlengen van de contracten van jeugdspelers. Eerder tekende Silvano Vos al bij tot medio 2028. Daarnaast hoopt Ajax in de komende periode ook de contracten van Gabriël Misehouy en David Kalokoh te gaan verlengen, meldde het Algemeen Dagblad eerder. Misehouy en Kalokoh hebben nog een contract tot medio 2024. Kalokoh heeft al een voorstel op zak om zijn contract met 'meerdere jaren' te verlengen. Bij Misehouy duurt het volgens het AD 'niet lang meer tot hij een contractaanbieding krijgt'.

Gooijer speelde tot nu toe 29 keer in Jong Ajax

Gooijer speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij kwam over van Almere City, waar hij twee jaar in de jeugd speelde. Eind 2021 tekende Gooijer zijn eerste profcontract in Amsterdam. Sinds februari 2022 maakt de verdediger deel uit van de selectie van Jong Ajax. Hij speelde tot nu toe 29 wedstrijden in de beloftenploeg.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.