Ajax maakt volgende oefentegenstanders bekend

door Justin Fokkens 106

Bron Ajax.nl

Ajax maakt volgende oefentegenstanders bekend

door Justin Fokkens 106

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

De voorbereiding van Ajax krijgt steeds verder vorm. De Amsterdammers verblijven van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli in De Lutte ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, en hebben in dit kader twee oefentegenstanders weten te strikken. Dit meldt Ajax via de officiële website.

Allereerst zal de ploeg van trainer Alfred Schreuder op dinsdag 28 juni aantreden tegen het Duitse SV Meppen. Laatstgenoemde ploeg is komend seizoen actief op het derde niveau van Duitsland. Het aanvangstijdstip van de krachtmeting tussen beide ploegen is 18.00 uur.

Op zaterdag 2 juli sluiten de Amsterdammers het trainingskamp in De Lutte af met een wedstrijd tegen wederom een Duitse tegenstander. Om 13.00 uur is SC Paderborn 07, komend seizoen spelend in de tweede Bundesliga, de opponent. Beide duels zullen worden gespeeld op het complex van Quick'20 in Oldenzaal.

Vervolg voorbereiding

Naast het verblijf in De Lutte zal Ajax in een later stadium van de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog een trainingskamp afwerken. Van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli bevinden de Ajacieden zich in Oostenrijk, waar onder andere een oefenduel met het Oostenrijkse Red Bull Salzburg op het programma staat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties