Ajax houdt Servisch toptalent Grujic (14) nadrukkelijk in de gaten

door Wessel Kroon 50

Bron Ajax Showtime

Ajax houdt Servisch toptalent Grujic (14) nadrukkelijk in de gaten

door Wessel Kroon 50

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax houdt het Servische toptalent Nebojsa Grujic (14) in de gaten. Grujic geldt als één van de grotere talenten van zijn generatie en heeft daardoor de interesse van meerdere clubs gewekt. Ajax heeft dan ook flinke concurrentie in de strijd om de Serviër.

Grujic werd geboren op 2 april 2009 en komt momenteel uit voor Rode Ster Belgrado O15. Hij kan overal in de aanval uit de voeten, maar komt als linksbuiten het beste tot zijn recht. De Serviër is momenteel topscorer in de nationale competitie en voor het nationale O15-elftal van Servië. Grujic liet zijn kwaliteiten al op meerdere toernooien zien. Zo werd hij op toernooien in Rusland en Italië uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Met zijn indrukwekkende prestaties heeft Grujic de interesse van meerdere Europese grootmachten gewekt. Zo heeft Ajax concurrentie van clubs als Tottenham Hotspur, Fiorentina, KRC Genk, Benfica en Red Bull Salzburg. Het is dan ook geen uitgemaakte zaak dat Grujic de overstap naar Amsterdam maakt.

Ajax op de transfermarkt

Met de interesse van Ajax in de diensten van Grujic wordt duidelijk dat de Amsterdammers niet alleen bezig zijn met het versterken van het eerste elftal, maar ook van de jeugdopleiding. De huidige O15-lichting van Ajax zit krap in de vleugelaanvallers en dus zou de komst van Grujic niet onlogisch zijn.

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.