'Ajax hoopt nog op Bergwijn en wil bod verhogen tot 22 miljoen euro'

door NielsOpdam 335

Bron The Athletic

'Ajax hoopt nog op Bergwijn en wil bod verhogen tot 22 miljoen euro'

door NielsOpdam 335

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Ajax hoopt Steven Bergwijn deze maand nog over te nemen van Tottenham Hotspur, zo schrijft The Athletic donderdagavond. Volgens het medium zijn de Amsterdammers bereid om het bod te verhogen. Ook transferexpert Fabrizio Romano schrijft op Twitter dat 'Ajax niet opgeeft'.

'Nadat eerder deze maand een bod van ongeveer 18 miljoen euro werd afgewezen, wordt aangenomen dat ze bereid zijn te verhogen tot ongeveer 22 miljoen euro', schrijft The Athletic. Volgens het Britse medium houdt Tottenham vast aan een vraagprijs van 25 miljoen euro. Daarnaast moet er volgens het medium eerst iemand gekocht worden voor de positie van Bergwijn bij The Spurs.

De Londense club is momenteel met FC Porto aan het onderhandelen over een nieuwe aanvaller. Luís Diaz is het doelwit van Tottenham Hotspur. Volgens The Athletic blijven beide clubs tot nu toe echter nog ver uit elkaar over de prijs van de Colombiaan.

'Denk dat Ajax in laatste week nog poging zal ondernemen'

Maandag vertelde Ajax-watcher van De Telegraaf, Mike Verweij, in de voetbalpodcast van de krant dat Ajax de komst van Bergwijn nog niet had losgelaten. 'Ik ga er nog niet helemaal honderd procent zeker vanuit dat de transfer van Bergwijn niet doorgaat. Sterker nog: ik denk dat Ajax in de laatste week nog wel een poging zal ondernemen om hem binnen te halen', vertelde Verweij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties