Ajax hoeft zich niet bij Feyenoord te melden voor Slot: 'Nee, zeker niet'

door Jesse ter Haar 151

Bron ESPN

Ajax hoeft zich niet bij Feyenoord te melden voor Slot: 'Nee, zeker niet'

door Jesse ter Haar 151

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ajax hoeft zich niet bij Feyenoord te melden voor Arne Slot, zo verzekert Dennis te Kloese in gesprek met ESPN. De oefenmeester ligt tot medio 2025 vast in Rotterdam en Dennis te Kloese - algemeen directeur van Feyenoord - geeft aan dat hij tijdens zijn tijd bij Feyenoord in ieder geval niet naar Ajax zal verkassen.

Hans Kraay jr., de verslaggever van dienst, begint over een clausule in het contract van Slot. Daarmee zou de hoofdtrainer tijdens zijn huidige verbintenis naar een andere club kunnen overstappen. Wel moet er dan een afkoopsom worden betaald. 'Daar zou ik best wat over willen zeggen, maar ik hoor net dat ik daar niks over mag zeggen', vertelt Te Kloese.

Wel weet hij dat Slot een ambitieuze man is die carrièredoelen heeft. 'Arne heeft ambitie en dat vind ik heel prettig. We moeten mensen hebben binnen de club die ambitie hebben. Dat betekent dat ze altijd hard werken om zich te laten zien. Dat gaat ten goede van de club. Als er op een gegeven moment een mogelijkheid is, dan moet de club daar ook beter van worden.'

Momenteel is Ajax niet op zoek naar een nieuwe trainer, maar de visie van Slot lijkt goed bij de identiteit van Ajax te passen. Toch hoeven de Amsterdammers in de toekomst niet aan te kloppen in Rotterdam. Men wenst niet mee te werken aan de overstap die Steven Berghuis ook maakte. 'Nee, zeker niet', reageert Te Kloese.

Het bestuur van Ajax

Voorlopig lijkt Ajax vooral opzoek naar een naar een voetbalman voor in de Raad van Commissarissen. Danny Blind vervulde die rol voordat hij assistent-bondscoach van het Nederlands elftal werd, maar mogelijk keert hij na het WK terug in zijn rol. Hierna kan de blik op het vinden van een technisch directeur en dat lijkt Blind niet te gaan doen. Op 20 november begint het WK in Qatar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.