'Ajax en Juventus naderen akkoord over Ihattaren'

door Bart Veenstra 56

Bron De Telegraaf

'Ajax en Juventus naderen akkoord over Ihattaren'

door Bart Veenstra 56

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax en Juventus naderen een akkoord over de overgang van Mohamed Ihattaren naar de Amsterdamse club. Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen rondom de Italiaanse club.

Volgens De Telegraaf is het onduidelijk of het gaat over een huur voor een half jaar of anderhalf seizoen óf een definitieve transfer. De speler zelf wacht af tot het moment dat hij bij Ajax gekeurd kan worden, aldus de ochtendkrant.

Ajax wordt sinds afgelopen donderdag in verband gebracht met Ihattaren. De aanvallende middenvelder vertrok afgelopen zomer bij PSV, nadat hij in Eindhoven niet meer in de plannen voorkwam van trainer Roger Schmidt. Zijn nieuwe club Juventus verhuurde Ihattaren aan Sampdoria, maar zijn avontuur bij die club liep uit op een teleurstelling.

Ten Hag gaat niet in op geruchten

Onlangs leek Ihattaren nog te verkassen naar FC Utrecht, maar plots mengde ook Ajax zich in de strijd om de creatieve middenvelder. Trainer Erik ten Hag wilde - zoals altijd het geval is bij mogelijke transfers - niet ingaan op de berichten omtrent Ihattaren.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties