Ajax begint met vertraging aan trainingskamp door technisch mankement vliegtuig

door NielsOpdam 141

Bron De Telegraaf

Ajax begint met vertraging aan trainingskamp door technisch mankement vliegtuig

door NielsOpdam 141

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax begint met vertraging aan het trainingskamp in Oostenrijk, zo schrijft De Telegraaf zondagmiddag. Er is namelijk een technisch mankement aan het vliegtuig van de Amsterdammers, waardoor Ajax niet op tijd naar Salzburg kon vliegen. Dat bevestigt de Amsterdamse club later ook via de officiële kanalen.

'Omdat het bericht al bekend werd op het moment dat Ajax nog op De Toekomst was, reisde het gezelschap niet eens naar Schiphol', schrijft De Telegraaf. 'Op het trainingscomplex wordt nu op meer informatie gewacht. Daar wordt duidelijk of er nog een mogelijkheid is vandaag (zondag, red.) te vliegen en hoe laat.'

Ajax zou vanaf zondag tot en met zaterdag 23 juli in Oostenrijk verblijven. Tijdens het trainingskamp in het Alpenland oefent de ploeg van Schreuder tegen RB Salzburg en Eintracht Frankfurt. Op dinsdag is het duel met de Oostenrijkers en op zaterdag oefenen de Amsterdammers tegen de Duitsers, die afgelopen seizoen de Europa League wonnen.

Na trainingskamp nog benefietduel met Shakhtar Donetsk

Na het trainingskamp in Oostenrijk speelt Ajax ook nog een benefietwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Dat duel is op dinsdag 26 juli in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd staat in het teken van de huidige situatie in Oekraïne. Op zaterdag 30 juli spelen de Amsterdammers de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Ajax speelt om 20.00 uur tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Beste voetbalwedtips voor het weekend. Dinsdag was 86 % goed.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.