Ajax bedankt Ten Hag met schitterend filmpje: 'Bedankt voor het voetbal'

door NielsOpdam 28

Bron Ajax TV

Ajax bedankt Ten Hag met schitterend filmpje: 'Bedankt voor het voetbal'

door NielsOpdam 28

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Erik ten Hag bedankt voor zijn jaren in Amsterdam. De landskampioen plaatst zondagavond een schitterende video voor de vertrekkende hoofdtrainer op Twitter. Ten Hag zat zondag voor het laatst op de bank als trainer van Ajax. Hij vertrekt naar het Engelse Manchester United.

In het filmpje komen verschillende hoogtepunten uit het tijdperk-Ten Hag langs. Uiteraard passeert de uitwedstrijd tegen Real Madrid (1-4 overwinning) de revue. Daarnaast ook de historische 0-13 overwinning tijdens het uitduel met VVV-Venlo.

In de video bedankt Ajax Ten Hag voor 'het plezier', 'het vertrouwen in de jeugd', 'het vertrouwen in de tweede jeugd', 'de magische avonden' en 'het voetbal'. Aan het einde van de video poseert Ten Hag met alle prijzen die hij won in Amsterdam.

Ten Hag pakte drie landstitels, twee bekers en één Johan Cruijff Schaal

Bij Ajax werd Ten Hag drie keer landskampioen. Dat lukte in de seizoenen 2018-2019, 2020-2021 en 2021-2022. In het seizoen 2019-2020 stond Ajax ook eerste, maar dat seizoen werd afgebroken door de coronapandemie. Naast de drie landstitels pakte Ten Hag twee keer de KNVB Beker en eenmaal de Johan Cruijff Schaal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties