Advertorial: Bijna twee keer je inzet voor winst Ajax in Klassieker

door BadembaBarrie 10

Bron ad

Advertorial: Bijna twee keer je inzet voor winst Ajax in Klassieker

door BadembaBarrie 10

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl. Ondanks het matige spel van de afgelopen twee wedstrijden reist Ajax als grote favoriet af naar Rotterdam-Zuid. Volgens de bookmakers van Bet365 hebben de Amsterdammers duidelijk de grootste kans om zondag de Klassieker te winnen.

Ondanks de favorietenstatus van de regerend landskampioen, valt er aardig wat te verdienen als je erop inzet. Een overwinning van Ajax op Feyenoord levert namelijk 1,80 keer je inleg op. Als de Amsterdammers bovendien de nul houden bij een overwinning, kan dat zelfs 3,75 keer je inleg opleveren.

Mocht het zondag onverhoopt toch misgaan in De Kuip, valt met een gelijkspel 3,80 keer je inleg te verdienen. Een Rotterdamse overwinning levert 4,20 keer je inleg op. Ook kan je inzetten op doelpunten van Sebastian Haller (1,90) of Dusan Tadic op een willekeurig moment (2,10). Als Haller de openingsgoal maakt, kan dit je 4,75 keer je inzet opleveren als je hier op in heb gezet.

Zet in bij Bet365 op Feyenoord-Ajax en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties