Advertorial: 7 keer je inzet terug als Klaassen de score opent bij Oranje

door NielsOpdam 1

Bron ad

Advertorial: 7 keer je inzet terug als Klaassen de score opent bij Oranje

door NielsOpdam 1

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Zaterdag speelt het Nederlands elftal een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro. Het elftal van Louis van Gaal trapt om 20.45 uur af in de hoofdstad van Montenegro, Podgorica. Volgens wedkantoor Bet365 is Oranje de grote favoriet tijdens het kwalificatieduel!

Het Nederlands elftal heeft na acht wedstrijden negentien punten behaald. Tijdens het vorige duel met Montenegro werd er met 4-0 gewonnen, dankzij doelpunten van Cody Gakpo, Georginio Wijnaldum en twee treffers van Memphis Depay. Als het Nederlands elftal zaterdag ook wint op bezoek bij Montenegro, dan krijg je 1,25 keer je inzet terug van bookmaker Bet365.

Tegenstander Montenegro heeft elf punten na acht kwalificatiewedstrijden. Zij wonnen drie keer, speelden twee keer gelijk en verloren drie keer. Tijdens de afgelopen interlandbreak verloor Montenegro met 2-0 van Noorwegen en werd er met 0-3 gewonnen bij Gibraltar. Als Montenegro wint van de ploeg van Van Gaal, dan ontvang je 12,00 keer je inzet. Mochten beide ploegen gelijkspelen, dan is de quotering 5,75.

Scoort Klaassen opnieuw, of weet Blind het net te vinden?

Denk jij dat Ajacied Davy Klaassen zaterdagavond het openingsdoelpunt maakt tegen Montenegro? Zet dan in en krijg 7,00 keer je inzet terug. De Ajax-middenvelder scoorde in de vorige interlandperiode het enige doelpunt tegen Letland (0-1). Mocht Ryan Gravenberch scoren tegen Montenegro, dan ontvang je 3,75 keer je inzet. Bij een doelpunt van Daley Blind is de quotering 8,50.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties