AD verwacht Wijndal in plaats van Bassey terug in Ajax-basis tegen Vitesse

door NielsOpdam 122

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Wijndal in plaats van Bassey terug in Ajax-basis tegen Vitesse

door NielsOpdam 122

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Owen Wijndal zondag terugkeert in de basisopstelling van Ajax. De linksachter zat tijdens het uitduel met Union Berlin op de bank, maar mag tegen Vitesse naar verwachting starten van John Heitinga.

Gerónimo Rulli is sinds zijn komst de eerste doelman van Ajax. Zondag lijkt de Argentijn weer onder de lat te staan. Het medium verwacht Devyne Rensch, Jurriën Timber, Edson Álvarez en Wijndal in de achterhoede. Calvin Bassey, die afgelopen donderdag negentig minuten speelde, wordt volgens het AD weer naar de bank verwezen.

Op het middenveld begint Kenneth Taylor aanstaande zondag waarschijnlijk weer op de zespositie. Daar speelde hij afgelopen weekend ook tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Tegen de Rotterdammers speelde Taylor met Davy Klaassen en Steven Berghuis op het middenveld. Het Algemeen Dagblad verwacht hetzelfde middenveld zondag ook op bezoek bij Vitesse.

In de voorhoede rekent het medium niet op wijzigingen. Mohammed Kudus wordt als rechtsbuiten verwacht, terwijl het erop lijkt dat Dusan Tadic in de spits begint. Volgens het AD is Steven Bergwijn zondagmiddag de linksbuiten bij Ajax. De Amsterdammers beginnen om 14.30 uur aan de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Vermoedelijke opstelling Ajax: 

Rulli; Rensch, Álvarez, Timber, Wijndal; Berghuis, Taylor, Klaassen; Kudus, Tadic, Bergwijn.

Wed €20 en krijg €50 aan Free Bets bij Holland Casino!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.