AD verwacht Kudus voor de derde keer op rij in de basis bij Ajax

door Cristian de Jong 18

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Kudus voor de derde keer op rij in de basis bij Ajax

door Cristian de Jong 18

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax speelt dinsdagavond een Champions League-kraker tegen Liverpool FC op Anfield. Alfred Schreuder zal voor deze wedstrijd geen verrassende namen in zijn basisopstelling zetten. De oefenmeester voert één wijziging door ten opzichte van het duel met sc Heerenveen afgelopen weekend en speelt met dezelfde elf als tegen Rangers, zo verwacht het Algemeen Dagblad.

Zo vervangt Steven Berghuis zijn landgenoot Davy Klaassen weer op het middenveld. Dit betekent dus ook dat Mohammed Kudus voor de derde keer op rij in de basis mag beginnen. Brian Brobbey moet weer genoegen nemen met een plekje op de bank. Steven Bergwijn en Dusan Tadic zullen Kudus vanaf de flanken assisteren.

In de verdediging verandert ook niets ten opzichten van het duel met Heerenveen. Dit betekent dat Calvin Bassey naar alle waarschijnlijkheid gewoon aan de aftrap staat. De van Rangers overgekomen verdediger viel afgelopen weekend nog geblesseerd uit maar is weer helemaal fit. Naast Bassey zullen Daley Blind, Jurriën Timber en Devyne Rensch de verdediging compleet maken. Op doel staat zoals vanouds Remko Pasveer.

Op het middenveld komen we Berghuis dus tegen, die als nummer tien voor de aanvallende impulsen moet zorgen. Achter de linkspoot zullen Edson Álvarez en Kenneth Taylor normaal gesproken het controlerende blok vormen, waarbij de Mexicaan als vanzelfsprekend de meest defensieve factor van de linie moet vormen.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Berghuis, Taylor; Tadic, Kudus, Bergwijn.

Denk jij dat Ajax op Anfield wint van Liverpool? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.