Driessen over Taylor: 'Logisch dat je dan in beeld komt bij het Nederlands elftal'

door NielsOpdam 9

Bron Kick-off Podcast

Driessen over Taylor: 'Logisch dat je dan in beeld komt bij het Nederlands elftal'

door NielsOpdam 9

Bron Kick-off Podcast

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen vindt het logisch dat Kenneth Taylor in beeld is bij het Nederlands elftal. Dat vertelt de chef voetbal van De Telegraaf in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Taylor is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Driessen denkt dat Louis van Gaal gecharmeerd is van 'een betrouwbare' Taylor.

'Die man lijdt bijna nooit balverlies, durft veel naar voren te spelen en is tweebenig', begint Driessen over Taylor. 'Het is een intelligente speler en hij speelt gewoon iedere week. Als je in dit Ajax - waar iedereen op dit moment toch van onder de indruk is geraakt - als je daar een hele belangrijke rol in speelt, dan is het logisch dat je in beeld komt bij het Nederlands elftal.'

Ook Mike Verweij denkt dat Taylor een serieuze optie wordt voor Oranje. 'Als hij goed speelt tegen Liverpool, dan ben ik er bijna van overtuigd dat Louis van Gaal hem meeneemt naar het WK in Qatar. Ik denk dat Van Gaal hem nu ziet spelen en daar ook wel bijzonder van gecharmeerd is. Het is ook wel een type waar Van Gaal van houdt. Ik denk echt dat als hij zich staande houdt in uitwedstrijden, zoals tegen Liverpool, dat het echt een hele serieuze optie wordt voor Van Gaal. Sterker nog dan denk ik dat hij hem meeneemt.'

Verweij verwacht 1-3 overwinning van Ajax op Anfield

Ajax speelt dinsdagavond op Anfield tegen Liverpool. Verweij en Driessen doen een voorspelling voor het Champions League-duel. Eerstgenoemde verwacht een 1-3 overwinning van Ajax, terwijl Driessen een 3-1 overwinning van Liverpool voorspelt.


Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.