AD verwacht Brobbey als vervanger van geschorste Taylor; Tadić verhuist naar tienpositie

door NielsOpdam 55

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Brobbey als vervanger van geschorste Taylor; Tadić verhuist naar tienpositie

door NielsOpdam 55

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht Brian Brobbey in de basisopstelling van Ajax tijdens de bekerfinale tegen PSV. Volgens het medium is de spits de vervanger van de geschorste Kenneth Taylor. Dusan Tadić verhuist daardoor naar de tienpositie.

Gerónimo Rulli begint zondagavond onder de lat bij Ajax. Het AD verwacht Jorge Sánchez als rechtsachter. In het centrum van de verdediging keert Edson Álvarez weer terug na zijn schorsing van afgelopen weekend. De Mexicaan vormt een duo met Jurriën Timber en is zo de vervanger van Calvin Bassey. Jorrel Hato begint waarschijnlijk als linksachter.

Op het middenveld verwacht het Algemeen Dagblad Florian Grillitsch opnieuw op de zespositie. Daarnaast mag Davy Klaassen naar verwachting ook weer starten. Taylor is geschorst en wordt volgens het medium vervangen door Tadić, die één linie terugzakt.

Doordat de Ajax-aanvoerder op het middenveld begint, komt er in de voorhoede een plekje vrij. Brobbey mag volgens het AD starten als spits. Steven Berghuis begint als rechtsbuiten en Steven Bergwijn start als linksbuiten. Ajax en PSV spelen zondagavond om 18.00 uur tegen elkaar tijdens de finale van de TOTO KNVB Beker in De Kuip.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Rulli; Sánchez, Timber, Álvarez, Hato; Grillitsch, Tadić, Klaassen; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Denk jij dat Ajax zondag de bekerfinale wint van PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.