ABN AMRO verlengt samenwerking met Ajax Vrouwen tot medio 2025

door Brent Tomassen 6

Bron Ajax.nl

ABN AMRO verlengt samenwerking met Ajax Vrouwen tot medio 2025

door Brent Tomassen 6

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en ABN AMRO hebben hun langlopende samenwerking van ruim dertig jaar wederom verlengd, zo meldt de Amsterdamse club via de officiële website. ABN AMRO is sinds 2015 hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen en blijft dit, door deze verlenging, minimaal tot en met 2025. ABN AMRO blijft tevens maatschappelijk partner van Ajax en betrokken als duurzaamheid-adviespartner bij de ontwikkeling van De Nieuwe Toekomst.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, reageert blij op de verlenging tussen beide partijen. 'Het is geweldig dat ABN AMRO al zo lang aan boord is. Als voormalig shirtsponsor van Ajax 1, en later van de jeugd, zijn ze nu al jaren hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen, fijn dat de samenwerking wordt voortgezet.'

Manager Ajax Vrouwen Daphne Koster sluit zich aan bij Geelen. 'Mede dankzij ABN AMRO hebben we het vrouwenvoetbal bij Ajax verder kunnen ontwikkelen, en talentontwikkeling in het bijzonder. Daar zijn we ze erg dankbaar voor.'

De Ajax Vrouwen spelen dinsdag de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen Arsenal. De wedstrijd in Londen begint om 20.30 uur Nederlandse tijd. Volg de verrichtingen van de vrouwen en praat mee via ons livetopic!

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.