Ten Hag: 'Neres op het veld is meevaller van de dag'

BartVeenstra, 01-08-2020 om 14:10, 4594 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag is dolblij dat David Neres zaterdag op het veld stond tijdens de eerste training van de officiële voorbereiding richting het nieuwe seizoen. De Braziliaan komt terug van een langdurige knieblessure.

'Het is heel verheugend dat David vandaag op het veld stond. De meevaller van de dag, ik ben er heel blij mee. Hij heeft de stap naar trainen met de groep kunnen zetten', aldus Ten Hag tegenover onder meer Ajax Life. Neres deed meerdere oefeningen mee, al liet hij de langere sprints en het meest fysieke partijspelletje aan zich voorbij gaan. 'Als je ziet waar hij vandaan komt, is dit een grote stap voorwaarts. Het is misschien een beetje buiten het gezichtsveld geweest, maar de vorige blokken trainde David niet met de groep mee.'

Ten Hag geeft aan dat het herstel van Neres veel lang geduurd heeft dan verwacht. 'Als alles normaal was verlopen, had ik verwacht dat David er in de eindfase van het seizoen weer bij was geweest, maar achteraf bekeken was dit niet gelukt. De stappen die David nu gelukkig maakt zijn goed doordacht en met beleid brengen wij hem terug. Dit is echt een grote stap.'

Denk jij dat Aubameyang scoort en Arsenal de FA Cup wint van Chelsea? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Hopelijk heeft hij geen huilbaby, pakt ie zn slaap en kan hij tijdens de voorbereiding naar volledige fitheid toewerken. En dan in sept / okt richting zijn topvorm.

Neres is natuurlijk geen simpele ABC-speler waarvan je precies weet wat je aan hem hebt. Hij kan veel maar komt ook wel eens een helft lang een eredivisieback niet voorbij.
Met Antony, Giovanni, Kudus, Lang, enz. hebben we al veel talent zonder degelijkheid.
Hopelijk wordt Neres wel iemand waar we dit jaar echt op kunnen bouwen.
2 0