Wormuth en FC Groningen per direct uit elkaar

door Cristian de Jong 39

Bron FC Groningen

Wormuth en FC Groningen per direct uit elkaar

door Cristian de Jong 39

Bron FC Groningen

Laatst geüpdatet

FC Groningen zal na het WK de competitie hervatten zonder trainer Frank Wormuth, zo meldt de club op hun officiële website. De Groningers zullen de samenwerking met de oefenmeester per direct stop zetten nadat de club al het hele seizoen slecht presteert.

'De Trots van het Noorden is tot de conclusie gekomen dat er binnen de club onvoldoende draagvlak is voor het langer laten aanblijven van de Duitse oefenmeester', valt te lezen op de website. FC Groningen staat momenteel op een matige vijftiende positie, daarmee staat de club net boven de degradatiezone.

Reactie van technisch directeur Fledderus

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus licht het besluit toe. 'We hebben afgelopen winter met de volle overtuiging voor Frank gekozen als nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. Dit blijkt nu een grote inschattingsfout te zijn geweest, die ik mijzelf als technisch eindverantwoordelijke enorm aanreken.'

De club gaat in de winterstop een besluit nemen hoe de technische staf eruit gaat komen te zien voor het vervolg van het seizoen 2022/23.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.