Winter tijdelijk aangesteld als bondscoach van Suriname

door Bart Veenstra 5

Bron Surinaamse voetbalbond, De Telegraaf

Winter tijdelijk aangesteld als bondscoach van Suriname

door Bart Veenstra 5

Bron Surinaamse voetbalbond, De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Aron Winter is voor de korte termijn aangesteld als bondscoach van het Surinaamse elftal. Dat meldt de Surinaamse voetbalbond (SVB) via de officiële kanalen. Eerder was Winter nog assistent-trainer bij Ajax.

Winter zal tijdens de komende twee oefenwedstrijden in september de leiding hebben over de Surinaamse ploeg. Er wordt onder meer geoefend tegen Nicaragua. De voormalig assistent-trainer van Ajax, die ook negen seizoenen bij Ajax voetbalde, kwam maandag tot een akkoord met de Surinaamse voetbalbond.

Deze week begint Winter al met de voorbereidingen op de oefenduels. Hij wordt daarbij geassisteerd door Roberto Gödeken en Ryan Koolwijk, zo schrijft ook De Telegraaf. Laatstgenoemde speelde kortgeleden nog voor PEC Zwolle.

Vertrek Stanley Menzo

De vorige trainer van het nationale elftal van Suriname was Stanley Menzo. De oud-Ajacied verliet de Surinaamse bond na zeven maanden toen hij een interessante aanbieding kreeg om in China aan de slag te gaan bij Beijing Guoan. Eerder gaf Menzo bij zijn aanstelling als bondscoach van Suriname nog aan dat het een 'droom was die uitkwam'.

Denk jij dat Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt maakt? Zet in en ontvang liefst 8,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.