[Update] 'Napoli lijkt het tegen Ajax zonder Osimhen te moeten stellen'

door Jesse ter Haar 70

Bron Napoli

[Update] 'Napoli lijkt het tegen Ajax zonder Osimhen te moeten stellen'

door Jesse ter Haar 70

Bron Napoli

Laatst geüpdatet

Napoli moet het de komende tijd zonder Victor Osimhen stellen, zo brengt de club naar buiten via de eigen website. De spits raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Liverpool en blijkt er problemen met zijn hamstring aan over te hebben gehouden.

Op vrijdag onderging de Nigeriaan de nodige tests om de ernst van zijn blessure vast te stellen. Er wordt gesproken over een 'tweedegraads' blessure aan zijn rechterhamstring. De behandeling van de kwetsuur begon op donderdag al, zo schrijft de club.

De wedstrijd tegen Ajax zou voor Osimhen weleens een race tegen de klok kunnen worden. Op 4 oktober ontmoeten beide clubs elkaar in de Johan Cruijff ArenA. Een week later heeft de return in Napels plaats. Zodoende heeft de talentvolle aanvaller nog een kleine maand om fit te geraken voor de eerste ontmoeting met de Amsterdammers.

Zowel Ajax als Napoli begon deze week voortvarend aan de Champions League-campagne. De ploeg van Alfred Schreuder won met 4-0 van Rangers, terwijl Napoli met 4-1 te sterk was voor Liverpool. Voordat beide winnende ploegen elkaar treffen, nemen zij het nog op tegen Liverpool en Rangers. Ajax speelt komende dinsdag een uitwedstrijd tegen de Engelse club.

Update - (Zondag 2 oktober 21.05 uur) - 'Napoli lijkt het tegen Ajax zonder Osimhen te moeten stellen'

Napoli lijkt het tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax nog altijd zonder Victor Osimhen te moeten doen. Willem Haak, journalist en kenner van het Italiaanse voetbal, weet dat de spits twee dagen voor het Champions League-duel nog altijd niet met de goed meetrainde. Osimhen kampt met een hamstringblessure en lijkt de wedstrijd tegen de Amsterdammers zodoende niet te halen, zo schrijft hij op Twitter.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.