Transfersoap rondom Botman: wordt het AC Milan, PSG, Newcastle, ManU of Spurs?

door Bas Velzel 43

Bron AS

Transfersoap rondom Botman: wordt het AC Milan, PSG, Newcastle, ManU of Spurs?

door Bas Velzel 43

Bron AS

Laatst geüpdatet

Sven Botman is in een heuse transfersoap belandt. De centrale verdediger van OSC Lille leek af te streven op een transfer richting AC Milan, maar de Rossoneri lijken nu nakijken te krijgen. De Engelse top en PSG jagen op de handtekening van de oud-Ajacied.

Volgens L'Équipe wil Paris Saint-Germain de oud-Ajacied graag inlijven. Luis Campos, oud-directeur bij Lille OSC, maakt zich op voor een avontuur in Parijs als nieuwe technische directeur en zou zijn oude bekende graag naar de Franse hoofdstad willen halen. Campos was namelijk de man die de verdediger in 2020 van Ajax naar Lille haalde.

Premier League

Maar er is ook concurrentie uit de Engelse Premier League. Volgens Voetbal International hebben ook Tottenham Hotspur en Manchester United hun ogen op de diensten van Botman. Beide hadden eerst hun pijlen gericht op Internazionale-verdediger Alessandro Bastoni. Volgens zijn zaakwaarnemer blijft de Italiaan nog zeker in een jaar bij Inter.

Of wordt het toch nog een overstap naar Newcastle United? The Telegraph meldt dat the Magpies dicht bij een doorbraak zijn in de onderhandelingen met Lille OSC. Volgens de Britse krant is er 'een groeiend gevoel van zelfvertrouwen' over de komst van de 22-jargie Botman.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.