'Tottenham accepteert bod Spartak, maar Sánchez voelt niets voor transfer naar Moskou'

door NielsOpdam 71

Bron BBC

'Tottenham accepteert bod Spartak, maar Sánchez voelt niets voor transfer naar Moskou'

door NielsOpdam 71

Bron BBC

Laatst geüpdatet

Davinson Sánchez voelt weinig voor een overstap naar Spartak Moskou, zo schrijft de BBC. Tottenham Hotspur heeft een bod van de Russische club geaccepteerd, maar de Colombiaanse verdediger schijnt niet te willen verkassen naar Moskou.

Volgens de BBC heeft Tottenham Hotspur een bod van 12,9 miljoen Britse pond geaccepteerd. Dat is omgerekend zo'n vijftien miljoen euro. Met een transfersom van zo'n vijftien miljoen euro accepteert Tottenham in ieder geval een fors verlies, want de Engelsen betaalden in 2017 zo'n vijftig miljoen euro voor Sánchez aan Ajax. Echter zou de verdediger er zelf niets voor voelen om zich aan te sluiten bij de club uit Moskou.

Spartak Moskou is niet de enige club met interesse in de centrale verdediger, want Sánchez staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Galatasaray. De Turkse club heeft eerder deze maand een mondeling voorstel aan Tottenham gedaan. Galatasaray zou een aanbieding van zo'n negen miljoen euro hebben gedaan. Verder zou ook PSV interesse hebben in de voormalig Ajax-speler. Bij de Eindhovenaren kan Sánchez herenigd worden met Peter Bosz.

Sánchez kwam tot 205 wedstrijden voor Tottenham 

Sinds zijn overstap naar Tottenham Hotspur speelde de Colombiaan 205 wedstrijden voor de Engelse club. Hij scoorde vijf doelpunten en gaf één assist. Sánchez is momenteel met Tottenham in Azië voor hun pre-season tour. In het seizoen 2016-2017 speelde de centrale verdediger bij Ajax. In Amsterdam kwam hij tot 47 officiële wedstrijden. Sánchez scoorde zeven doelpunten en gaf twee assists bij Ajax.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.